DEKORATIVNI ZAVRŠNI MALTERI
mypol promo

MYAKRIL FULL I RAIB

myakril raib

Dekorativni akrilni malter

myakril
dobra pokrivna moć i prionjivost
velika mehanička čvrstoća
postojan na atmosferilije
otporan na vodu
otporan na visoke i niske temperature
otporan na industrijske gasove
ne sadrži sastojke štetne po zdravlje

OPIS:
MYAKRIL je dekorativni akrilni malter napravljen na bazi akrilne emulzije sa mermernim agregatom. Radi se u četiri verzije: akrilni malter 1,5mm, full i raib i akrilni malter 2,0mm, full i raib.

NAMJENA:
myAKRIL namjenjen je za dekorativnu zaštitu spoljašnjih zidova od cementnog i produžnog maltera, perlita, betona, kamena, siporeksa i slično.

SVOJSTVA:
Dobra pokrivna moć i prionjivost na podlogu, velika mehanička čvrstoća, postojan na atmosferilije, otporan na vodu, postojan na niskim i visokim temperaturama, otporan na industrijske gasove. Ne sadrži sastojke štetne po zdravlje.

USLOVI RADA:
Optimalna radna temperatura je od +10°C do +25°C. Radove ne izvoditi pod direktnim uticajem Sunca, po kiši, magli i vjetru.

PRIPREMA POGLOGE:
Novi cementni ili produžni malteri, moraju se sušit najmanje 28 dana, a malter na termoizolacijama 5-7 dana prije nanošenja myAKRIL (pri normalnim uslovima: t=+20°C; rel.vl.=65%). Sa starih površina oštrom četkom odstraniti sve stare premaze, trošne dijelove i oprati zidove. Nakon toga treba izvršiti impregnaciju
zidnih površina myGRUND u jednom ili dva premaza u zavisnosti od vrste zida.

NAČIN PRIMJENE:
MYAKRIL je fasadni malter pripremljen za upotrebu. Može se tonirati tecnim pigmentima ili pigment pastama. Preporucujemo da se toniranje vrši fabricki. Prije upotrebe akrilni malter dobro promiješati. MYAKRIL se nanosi na prethodno pripremljenu podlogu glet-hoblom, željena struktura se izvlaci dekorativnim valjcima ili glet-hoblama u zavisnosti od primjenjenog tipa maltera.

POTROŠNJA:
MYAKRIL FULL 1.5 mm - 2,7-3,0 kg/m2
MYAKRIL FULL 2.0 mm - 3,0-3,3 kg/m2
MYAKRIL RAIB 1.5 mm - 2,4-2,7 kg/m2
MYAKRIL RAIB 2.0 mm - 2,7-3,0 kg/m2

PAKIRANJE:
15 L.

SKLADIŠTENJE:
Zatvorena i neoštećena ambalaža obezbjeđuje upotrebljivost materijala od 12 meseci. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +30°C. Može se isporučiti i u drugim bojama po želji kupca, a na osnovu ton karte proizvođača.

myakril-raib