DEKORATIVNI ZAVRŠNI MALTERI
mypol promo

MY SILIKAT FULL I RAIB

mysilikat

Dekorativni silikatni malter

mysilikat
čvrstoća
visoka parapropusnost
visoka postojanost
dobra vodoodbojnost
dobra prionjivost
široka mogućnost postizanja željenog dekorativnog izgleda

OPIS I PODRUČJE PRIMJENE:
Dekorativni silikatni malter je tvornicki gotov završno-dekorativni malter na bazi veziva i kalijevog vodenog stakla. Malter granulacije 1,5 i 2,0 mm koristi se za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidnih površina.

SASTAV:
drobljeni mermeri, aditivi, stiren akrilat i kalijevo vodeno staklo.

SVOJSTVA:
čvrstoća, visoka paropropusnost i postojanost, dobra vodoodbojnost i prionjivost, široka mogućnost postizanja željenog dekorativnog izgleda.

PODLOGA:
Podloga treba biti čista, suha bez pukotina. Prije nanošenja fasade podloga se mora premazati sa akrilnom emulzijom MYGRUND.

PRIPREMA MATERIJALA I OBRADA:
Dekorativni silikatni malter je gotov proizvod, koji je potrebno dobro izmješati prije upotrebe. Nanosi se čeličnom gletaricom u debljini najkrupnijeg zrna, a potom zaribava do željene strukture. Nanosi se bez prekida od ivice do ivice zida. Može se tonirati nijansama koje preporučuje proizvođač.

UVJETI OBRADE: Temperatura podloge i zraka od +5°C do + 25°C. Potrebno je površinu štititi od direktnog djelovanja sunca jakog vjetra i kiše (pomoću zaštitne zavjese).

POTROŠNJA:
MYSILIKAT FULL 1.5 – 2,4 kg/m2.
MYSILIKAT FULL 2.0 – 3,0 kg/m2.
MYSILIKAT RAIB 1.5 – 2,4 kg/m2.
MYSILIKAT RAIB 1.5 – 3,0 kg/m2.

PAKIRANJE:
15 L

UVJETI SKLADIŠTENJA:
Najmanje 6 mjeseci u orginalnoj zatvorenoj ambalaži u suhim i zračnim prostorijama, zaštićeno od izravnog dijelovanja sunca. Ne smije smrznuti.

mysilikat-full-i-raib